Europa Conference League

Χάγεν: «Διαφορετικός στην έδρα του ο ΠΑΟΚ-Στόχος να κυριαρχήσουμε»

Τι δήλωσε ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ, Νικ Χάγεν, εν όψει της ρεβάνς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ.

Κλειστά χαρτιά κράτησε ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ, Νικ Χάγεν, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League. Τόνισε πως γνωρίζει ότι ο αντίπαλος έχει άλλο πρόσωπο στην Τούμπα, αλλά σημείωσε πως στόχος της ομάδας του είναι να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, ρωτήθηκε και για την παρουσία των συντρόφων των ποδοσφαιριστών στο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά τα όσα είπε για:

-την κατάσταση των τραυματιών: «Θα δούμε ποιοι θα παίξουν, όσοι έχουν θέμα θα κάνουν ένα μέρος της προπόνησης, Δεν έχω να πω κάτι άλλο, η προετοιμασία συνεχίζεται»

-την ασφάλεια των φιλάθλων και αν αυτό συζητήθηκε στα αποδυτήρια: «Εμάς μας ενδιαφέρει ό,τι αφορά τον αγωνιστικό χώρο. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σε αυτή την ατμόσφαιρα και να παίξουμε καλά».

-το γεγονός πως η ομάδα του παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και αν θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο στην Τούμπα: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, δεν αλλάζει κάτι για μας…».

-το αν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο αν δεν μπορέσουν να εφαρμόσουν το αρχικό σχέδιό τους: «Δεν έχουμε στο μυαλό μας άλλα πλάνα. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Έχουμε προετοιμαστεί για όλα τα δεδομένα, για να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό ΠΑΟΚ».

-το αν νιώθει πίεση: «Όχι, δε νιώθω έτσι. Θέλουμε να τα καταφέρουμε, δεν έχω να πω κάτι εδώ…».

-το αν τον έκανε κάτι πιο σοφό από το πρώτο παιχνίδι: «Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα, είναι μια ομάδα που έχει διαφορά εντός και εκτός έδρας. Θα πρέπει εμείς να κάνουμε αυτό που ξέρουμε για να αντιμετωπίσουμε και τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα».

-το αν του δίνει ένα έξτρα κίνητρο το γεγονός πως αν έρθει η πρόκριση ίσως πείσει την Μπριζ και μείνει στον πάγκο της ομάδας και του χρόνου: «Δεν κοιτάω το μέλλον μου, εγώ απλά θέλω να κερδίζω το κάθε ματς που δίνουμε. Είμαι εδώ για να καθοδηγήσω τους παίκτες».

-το ενδεχόμενο πέναλτι και αν έγινε έξτρα προπόνηση: «Όχι, δεν χρειάζεται να τους βάλω έξτρα πίεση. Αν φτάσουμε στα πέναλτι, πιστεύω πως έχουμε την ομάδα να τα καταφέρουμε».

-το αν οι κοπέλες των παικτών θα μείνουν στο ξενοδοχείο με την ομάδα: «Όχι, όχι, δε θέλουμε πειρασμούς στους παίκτες. Θα μείνουν σε άλλο ξενοδοχείο και μετά τον αγώνα θα είναι μαζί…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x